Saukon Seudun Metsästäjät ry 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Etusivu| Ajankohtaista |Hallitus| Tiedotteet | Riistanhoito ja rauhoitusalueet 2020-2021 |Toimintaa | Galleria | Linkit


Metsästysajat, huomioi tämän linkin mahdolliset rauhoitukset ja rajoitukset.
----------------------------------------------------

Seuran alueella Lännen lohkon hirvikoirien karsinnat 25.9.2021
------------------------------------------------------

Rauhoitusalueet ovat: Kuurin Kalmaa, Isoniemi, Piirros, Heikki Hakalan kalalammikot talon luona, Pääsky (vain hirvi ja minkki), Alaruusin ranta (vain pienpetojen loukkupyynti), Välimäki (ranta). Syväsaari ja ranta siitä ent. Strömbergin huvilalle asti ovat myös rauhoitettuja.
Muista myös 150m etäisyys taloihin, ja hyvät käytöstavat, sekä haulikon haulin lentomatka, 1 mm vastaa 100 m! Esim. 3,5 mm haulilla ammuttaessa 45 asteen kulmassa lentomatka on 350 m.
--------------------------------------------------------------------------------

SSM ry:n jäsenkohtaiset riistakiintiöt kaudelle 2021-2022 ovat: Metso 1, teeri 3 (huom edellä mahd rajoitukset), metsäjänis 3, fasaani ja peltopyy rauhoitettu.
Peurakiintiö 1 per peuraporukan jäsen (saatujen lupien puitteissa), kauriskiintiö 2 per jäsen. Kevätpukkijahdista päätetään talvikokouksessa.

Metsästyksenjohtajille on näytettävä metsästyskortti ja ampumakoe ennen peurajahtia. Kauris-peura ja hirvijahtiin osallistujien on perehdyttävä ko. eläinten seuran kesäkokouksessa vahvistamiin sääntöihin. (lähetetty jäsenille/seuran nettisivuilla)

Peurajahti alkaa 1.9.2021 vahtimismetsästyksenä. Ennen jahtiin menoa on esitettävä ampumakoe ja riistanhoitomaksu Tapio Vähätalolle 0400764871 tai Jouni Päiväniemelle 0451333540. Kyttäämään mennessä on laitettava ilmoitus watsapp ryhmään (ellet ole ryhmässä ilmoita päällikölle yhteystiedot), samoin saalista saadessa ilmoitus watsapp ryhmään.
Vuodesta 2021 alkaen jokainen peurajahtiin osallistuja kirjaa Oma riistaan peurahavainnot ja kaadot itse, tarvittaessa yhteys päällikköön.

Metsästäjän on ilmoitettava Satakunnan riistanhoitopiirille metsäkauriin metsästyksen tuloksesta. Ilmoitus on tehtävä seitsemän (7) päivän kuluessa siitä, kun metsäkauris on tullut metsästetyksi. Ilmoitus pitää tehdä sähköisesti, joko mobiililaitteella Omariista-sovelluksella tai tietokoneella omassa omariistassa. Saalisilmoituksen tekee lähtökohtaisesti aina ampuja itse, mutta Omariista-palvelussa voi kirjata saaliin myös toisen metsästäjän puolesta 8-numeroisen metsästäjänumeron avulla (vain tietokoneella).

Katso uudet metsästyssäännöt tältä sivulta alempaa.


Päiväkortit,10 eur/kpl, lunastetaan hallituksen jäseniltä, enintään 5 vierasta kerralla, saalis isännän kiintiöstä.


Lataa alta Riistakortti itsellesi, kirjoita oikea vuosi, palautus 15.1. mennessä sihteerille paperilla (palauttamaton 10 € lisämaksu) tai emaililla saukonseudun(at)gmail.com

Riistakortti.pdf

Riistakortti.xls

Säännöt, vuosikorttihakemus ja sopimuksia
Hirvisääntö 2021
Peurasääntö 2021
Kaurissääntö 2021
Vuosikorttianomus  
Jäsenanomus  
Yhteislupasääntö  
Yhteislupasäännön liite  
Hirvisäännön liite v. 2013 eteenpäin
Hirvivoutien keskinäinen sääntö v. 2016 eteenpäin
Ammuntapöytäkirja_hirviharjoittelu
SSM ry:n uudet säännöt

Riistakeskuksen tietoja löytyy myös
täältä.
Ohjeita Omariistan käyttämiseen täältä

©Timo J